Seminari “Com conduir un tast d’olis”

Amb l’Associació de productors d’oli del Pallars, hem programat aquesta formació pràctica que té com a objectiu capacitar els productors d’oli, restauradors i altres agents en la conducció de tastos d’olis.

En els darrers mesos el sector de l’oli del Pallars ha fet un salt cap a la professionalització, han sorgit un bon nombre d’iniciatives empresarials que fan productes d’excel·lent qualitat i els estudis que es venim desenvolupant des del programa ATGPallars en col·laboració amb l’associació de productors i l’IRTA posen de manifest el potencial de l’oliva i l’oli d’oliva verge extra que es produeix al Pallars Jussà.

Aquesta realitat ha despertat l’interès per l’oli en general i el del Pallars en particular, tant d’experts com de bona part de la població. Així doncs, per donar resposta a preguntes com Què passa amb els olis del Pallars? Perquè se’n parla tant? Com podem aprofitar aquest producte per donar a conèixer el territori? Com podem transmetre el què fem per vendre-ho millor? hem organitzat aquest seminari adreçat a productors olis, propietaris o personal de botigues especialitzades en producte agroalimentari i restauradors. I està obert a qualsevol persona que vulgui dedicar-se a alguna d’aquestes activitats o aprendre més sobre el món de l’oli.

Les inscripcions es poden formalitzar a través d’aquest formulari: https://forms.gle/2MF84QKSYDg8gbLUA , per correu electrònic a o per telèfon 973 65 00 05 ( ext 345)

Per a més informació, consulteu el programa: SEMINARI DE TAST D’OLIS

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top