Arrenca la campanya de Nadal de comerç #fempallars

Aquest Nadal més de 200 comerços del Pallars Jussà complementaran els seus aparadors amb un element decoratiu comú.

La proposta decorativa consisteix en un conjunt d’estels vermells, amb l’eslògan “Per Nadal, fem Pallars!”, en diferents mides i motius que cada comerciant farà servir per fer una composició lliure i que complementarà amb el ja clàssic hashtag #fempallars escrit amb retolador a les vitrines.

Des del projecte de dinamització comercial del Pallars Jussà, que lidera l’Ajuntament de Tremp a través del programa Treball a les 7 comarques, cada any s’implementen dues campanyes conjuntes per a tota la comarca: una de primavera i una altra per Nadal.

L’objectiu és compartir una imatge unificada en una època de fort consum i en la qual el Pallars Jussà acull gran nombre de visitants i pallaresos amb residència habitual fora de la comarca. Així mateix, es vol incrementar la notorietat del comerç de la comarca i sensibilitzar la població a l’hora de planificar unes compres nadalenques que repercuteixin positivament al territori.

La campanya també té un espai a les xarxes socials, on es pot veure i compartir imatges i recomanacions de productes i establiments amb el hashtag #fempallars i a través del perfil @fempallars_dinamitza

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top