Canal Girella

El Canal Girella  és un espai virtual on ho podeu conèixer tot sobre els productes agroalimentaris del Pallars Jussà.

Començant per la girella, descobrireu quines són les delícies que es produeixen a la nostra comarca; qui les elabora i de quina manera, com es cuinen o es serveixen… I com totes elles enriqueixen un patrimoni agroalimentari íntimament lligat a un paisatge, unes persones i una manera de viure autèntica.

Al Canal Girella també hi trobareu vídeos relacionats amb la cuina d’aquests productes locals i especialment del corder. Es tracta de diferents receptes elaborades per la mà experta de cuiners catalans reconeguts que donen suport a Al teu gust, aliments del Pallars i són ambaixadors del nostre corder: Ada Parellada (Restaurant Semproniana, Barcelona), en Sergi de Meià (Restaurant Sergi de Meià, Barcelona), en Xixo Castanyo (Restaurant Malena, Gimenells), en Joel Castanyé (Restaurant La Boscana, Bellvís) Pep Nogué (gastrònom, col·laborador de diferents mitjans audiovisuals), Vicent Guimerà (Restaurant Antic Molí, Ulldecona) i Mateu  Casañas, Eduard Xatruch i Oriol Castro (Restaurant Compartir, Cadaqués).

La girella és un producte derivat del corder que s’elabora als dos Pallars i a l’Alta Ribagorça i tot i que es tracta d’una menja d’aprofitament, pel seu bon gust i la seva versatilitat no ha deixat mai de consumir-se. La singularitat d’aquest producte i el fet que estigui relacionat amb el nostre projecte Pallars terra de corder, ens han portat a escollir-lo com a emblema del Canal Girella que us presentem.

Us convidem a subscriure’us al canal i començar a gaudir de tot el que el Pallars Jussà us ofereix.

Aquesta acció compta amb el finançament de la Diputació de Lleida.

Ambaixadors d'Al Teu Gust

Ada Parellada

Sergi de Meià

Xixo Castaño

Joel Castanyer

Desplaça cap amunt
Scroll to Top