El mes de febrer va de Lletres i Vins al Pallars

Com cada any, la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp organitza el cicle Biblioteques amb DO i compta amb la col·laboració del nostre programa i els cellers del Pallars per promoure conjuntament la lectura i la divulgació de la cultura vitivinícola a la comarca.

L’edició 2024 de Biblioteques amb DO té per tema la cultura del vi en el còmic i, complementàriament, en altres manifestacions de literatura gràfica. De la mà de dinamitzadors i professionals del món del dibuix, del vi i del patrimoni cultural, explorarem la connexió entre els dos conceptes —el còmic i la cultura del vi— a través de propostes per a tots els públics.

Es tracta de la  la dotzena edició de ‘Biblioteques amb DO’, el projecte que porta la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya, un tret distintiu i autòcton del territori amb el qual es vol subratllar l’arrelament de cada servei bibliotecari amb l’entorn al qual s’adreça. En el seu afany de recórrer la diversitat de les facetes de la cultura del vi, l’edició del 2024 té per tema el còmic i el món del vi.

Aquest projecte reforça els recursos informatius sobre la cultura vitivinícola que ofereixen les biblioteques i els dinamitza a través d’un programa d’activitats culturals variades i per a tots els públics: rutes literàries entres vinyes, recitals de poesia, concursos de fotografia, hores del conte, entre d’altres i sempre amb el món del vi per tema. Com és habitual, el projecte es desenvolupa en forma d’itinerari de gener a novembre, de manera que cada mes està dedicat a una DO i a un grup de biblioteques que la representen.

Consulta el programa d’actes:

De forma complementària, el Comerç de la ciutat de Tremp organitza un joc per a majors d’edat amb l’objectiu de donar a conèixer el cicle i alhora atraure l’atenció del públic a l’hora de consumir als seus establiments:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt
Scroll to Top