El Festival CORDEVI no s’atura!

Aquest cap de setmana han tingut lloc diferents activitats a Claverol, La Pobla de Segur i Toralla amb molt bones dades de participació.

El Festival CORDEVI ha continuat aquest cap de setmana amb activitats a la zona de La Pobla de Segur i Conca de Dalt. En concret s’han celebrat un tast d’olis del raig, a Cal Portalé de Claverol; un taller de cuina amb Ratafia del Pallars i altres productes locals de Cal Tomàs, Guàrdia carns, embotits i formatges i Carns Bastús; “Pastor per un dia” a Casa Mateu de Toralla i un tast de productes de corder maridats amb cerveses artesanes a la Fàbrica Ctretze.

El balanç és molt positiu ja que les 4 activitats han tingut bona acollida i el públic ha mostrat molta satisfacció pels continguts de cada activitat, l’atenció dels productors i l’originalitat de les propostes.

Aquesta setmana continuen les activitats a Isona i La Conca Dellà amb la Fira del Bolet. Entre altres, està prevista una sortida guiada al bosc i taller de classificació de bolets; el 3r Boletast, amb un tast de cerveses artesanes i productes locals, i concert de Dark Coffee; i una conferència micològica. El diumenge, a més, tindrà lloc un taller de cuina amb bolets i corder. Tots els actes del cap de setmana són gratuïts i oberts. Més informació a http://www.catalunya.com/boletus—fira-del-bolet-disona-1-1-439127?language=ca

Desplaça cap amunt
Scroll to Top