Comencen els “Dilluns del vi”

Aquest mes de novembre encetem una proposta adreçada a restauradors i comerços, tant del Pallars Jussà com de la resta de comarques veïnes, per donar a conèixer els vins que es produeixen a la zona Pallars.

El Pallars, a l’Alt Pirineu, ha estat històricament una terra de vins que al llarg del segle  XX  va anar substituint la vinya per altres cultius fins al punt que l’elaboració de vi gairebé desapareix.  A inicis del segle XXI  a causa del  canvi climàtic, aquest conreu es revitalitza i  l’extensió de vinya es duplica en només una dècada. Avui el Pallars es troba en un moment d’ebullició vitivinícola ja que en els darrers anys s’ha produït una explosió de petits cellers liderats per joves molt formats que han fet una aposta per la qualitat i pels  dos elements que donen singularitat els vins del Pallars: la varietat tèrmica provocada per l’alçada i per un terreny únic geològicament i paleontològicament parlant. Avui, la cultura del vi ha tornat al Pallars per quedar-s’hi i amb ella, el complement ideal per la reconeguda gastronomia pirinenca .

Els seminaris Els dilluns del vi són, doncs, la millor opció per conèixer aquests projectes i els seus protagonistes en un format que alhora us permetrà compartir temps i experiències amb companys dels vostres sectors.

Calendari i horari:

Els dilluns 5 i 19 de novembre i 14 i 28 de gener.

Sortida de Tremp amb bus a les 9:00h i arribada aproximada a les 18.30h.

 

Inscripció i preu:

Cal formalitzar la inscripció a través del següent  formulari  https://goo.gl/forms/bC7ZwLNf9JxTD1uz1  o per correu electrònic a o per telèfon al 973 65 00 05, ext. 341.

En cadascuna de les sortides cal fer efectiu el preu del dinar fent transferència al següent número de compte ES94 0081 5965 3400 0326 8035 indicant el vostre nom i el número de sortida. Per exemple: ANNA RIUS-VISITA 1

Data límit d’inscripció: el dijous abans de cada sortida a les 23h

Descarregueu-vos el díptic per a més informació de les diferents sessions.

 

 

Desplaça cap amunt
Scroll to Top