Acollim el Presstrip Comopomona

Aquest passat divendres 26 d’octubre, vam acollir el Press Trip Comopomona que recorria en 3 dies els diferents territoris de la DO Costers del Segre.

La seva visita al Pallars va consistir en un sopar maridat amb vins del territori al Restaurant Lo Buenos de Tremp en el que van participar els cellers Mas Garcia Muret, Miquel Roca, Vila Corona, Terrer de Pallars, Sauvella i El Vinyer.

El sopar va consistir amb un menú km0 pallarès, que a més va incloure un tast d’olis del Pallars (de Cal Portalé i de Casa Perdiu), així com cerveses la Masovera, formatge de Casa Mateu de Surp, nyàmeres de Tupinambus del Pirineu, truita de riu de Tavascan, vedella eco de Casa Masover de Buira i girella amb reducció de ratafia de Licors Portet entre altres.

Els periodistes participants van ser:

Ramon Francàs (La Vanguardia), Sergi Cortés (Cupatges), Rafa Gimena (Como Pomona/La Mañana), Núria Martí (Pretty Wines), Jose Miguel Urtasun (Gastroaragon), Anna Vicens (Catalonia Today), Eva Pomares ( El Punt Avui), Lluis Moreno Buj  ( Diario Levante/ Global Estilus)

Així mateix, el dissabte al matí els periodistes van visitar el Celler Vila Corona abans de continuar la seva ruta que finalitzava a la Festa del Vi de Lleida.

 

Desplaça cap amunt
Scroll to Top