Tot a punt per la 53a edició de la Fira de Primavera de Tremp

[su_custom_gallery source=”media: 11136,11137,11138″ limit=”22″ link=”lightbox” width=”200″ height=”110″][symple_divider style=”solid” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”] [su_custom_gallery source=”media: 1400,1399,1398,1397,1396,1395,1394,1393″ link=”lightbox” width=”220″][/su_custom_gallery]

El tradicional tast  gastronòmic de dissabte al vespre es reconverteix en la 1a Pallars Food Fest

L’Ajuntament de Tremp ja està ultimant els preparatius de la Fira de Primavera de Tremp, l’esdeveniment arriba a la 53a edició amb un bon repertori de propostes lúdiques i culturals que faran les delícies dels visitants.

Els carrers i places de Tremp acolliran un bon nombre d’expositors de diferents sectors, des de l’artesanal fins a l’agrícola i motor. A més, els productors agroalimentaris de la comarca hi tenen un espai destacat que aquesta vegada s’amplia fins al passeig del Vall.  Per tal de donar més visibilitat a aquest sector, i com ja és habitual, des del programa Al teu gust, aliments del Pallars, s’han organitzat activitats relacionades amb l’agroindústria i la gastronomia, enguany seran dues degustacions d’oli i maridatge amb coques. Així mateix, en relació al sector vitivinícola,  el diumenge a la tarda diferents experts del món del vi es reuniran a l’Espai Cultural La Lira per tastar els vins envellits al fons de l’embassament de Sant Antoni, en un acte en què participaran els vinaters de la comarca, restauradors, diferents sommeliers i representants  de la DO Costers de Segre.

A la plaça de Catalunya hi tindrà lloc la 2a trobada de bestiari de foc al Pirineu i Prepirineu. Es tracta d’un espai lúdic que organitzen conjuntament l’Ajuntament i la Colla de diables Lo Peirot de Tremp i que en aquesta segona edició acollirà 9 bèsties d’arreu de Catalunya. En el marc d’aquesta trobada, l’historiador Pau Castell oferirà una xerrada sobre les arrels medievals de la festa trempolina, a l’Epicentre de Tremp.

Com a novetat, enguany l’Ajuntament i els professionals de l’àmbit turístic del Pallars Jussà han donat un nou aire al tradicional sopar tast, reconvertint-lo en la primera Pallars Food Fest.  Els diferents restauradors i hotelers participants oferiran un total de 10 tapes que es podran acompanyar amb els diferents vins i cerveses del Pallars, en un espai que fusiona gastronomia i festa. A més, durant el servei tindran lloc divertides performances a càrrec de la companyia A Galet.

La programació per al cap de setmana es completarà amb espectacles de carrer, cercaviles i una ballada de sardanes, entre altres

 

Desplaça cap amunt
Scroll to Top