Seminaris Aliments i territori, les claus per dissenyar una bona experiència turística

[su_custom_gallery source=”media: 2760″ limit=”22″ link=”lightbox” width=”200″ height=”110″][symple_divider style=”solid” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”] [su_custom_gallery source=”media: 1400,1399,1398,1397,1396,1395,1394,1393″ link=”lightbox” width=”220″][/su_custom_gallery]

Els propers dies 12, 19 i 23 de maig, de 16 a 20h, tindran lloc a l’Ajuntament de Tremp els  seminaris Aliments i territori: les claus de l’èxit per dissenyar una bona experiència.

Els seminaris volen facilitar les eines per dissenyar i tirar endavant experiències vinculades a la producció alimentària i la gastronomia que responguin a les expectatives i tendències del mercat turístic actual; fomentant alhora la venta directa i posant en valor el territori i els aliments que s’hi produeixen.

Les sessions s’adrecen a productors, elaboradors, restauradors i altres agents que tinguin interès en dissenyar aquest tipus d’experiències.

La inscripció és gratuïta i cal formalitzar-la per correu electrònic o per telèfon o directament en aquest enllaç:

http://goo.gl/forms/dMM9gBCo1B

Les places són limitades i per rigorós ordre d’inscripció.

Núria Martí és directora de l’agència receptiva Pirineu Emoció, que actualment desenvolupa diversos paquets turístics al Pirineu. (http://www.pirineuemocio.com/)

Pau Canaleta és consultor en comunicació i autor del llibre “Explica’t amb una història” (http://www.paucanaleta.com/ )

Jordi Casassayas és consultor en estratègia, màrqueting i promoció turística. (http://www.jordicasassayas.com/)

 

 

Desplaça cap amunt
Scroll to Top