Seminari de cuines del món

Restauradors i productors del Pallars Jussà gaudeixen d’una masterclass amb la xef i professora Anjalina Chugani

Una desena de cuiners i cuineres a la comarca del Pallars Jussà ens han acompanyat a una proposta formativa sobre cuines del món, concretament ha estat la masterclass “Soul spices” dirigida per la , cuinera, professora i youtuber, Anjalina Chugani.

La masterclass que va tenir lloc el dilluns 18 de febrer a la tarda, a l’obrador d’És Pallarès va servir per aprofundir en el coneixements de les diferents espècies que s’utilitzen en la cuina índia. A través d’una metodologia pràctica i dinàmica, els participants van elaborar 8 receptes de cuina índia i cuina de fusió, des de una base de barreja d’espècies fins a un curry de corder.

Des del programa Al teu gust, aliments del Pallars organitzem seminaris professionalitzadors de diferents tipologies per als restauradors, amb l’objectiu de facilitar als professionals d’aquest sector un espai de reciclatge professional, eines per a la innovació i millora de la competitivitat.

En aquest sentit, bona part de les accions que s’organitzen són finançades pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del programa Treball a les 7 comarques de suport al desenvolupament local.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top