Torna la GRAN COSTELLADA de corder del Pallars

Per celebrar l’arribada de la primavera, el Consell del corder del Pallars Jussà, integrat per ramaders, carnissers i restauradors, i Al teu gust, aliments del Pallars, us proposem sortir a gaudir de la carn de corder a les barbacoes de la comarca els dies 30 i 31 de març.

Amb la idea d’incentivar el consum de carn de corder, un dels motors econòmics de la comarca, el Consell del Corder, a través del programa Al teu gust, aliments del Pallars de l’Ajuntament de Tremp, torna a posar en marxa aquesta iniciativa per animar tothom i particularment a la gent del Pallars a recuperar les tradicionals costellades a l’aire lliure.

Concretament, els ramaders i carnissers de la comarca s’han posat d’acord per fer una oferta del 30% en els diferents talls de carn de corder, que es podrà comprar amb aquesta rebaixa en diferents establiments de la comarca durant tota la setmana, del 25 al 30 de març.

A més, s’ha editat un fulletó desplegable  on  es detallen les carnisseries que participen a l’oferta, s’hi poden trobar receptes de salses per acompanyar la carn que proposen els restaurants del Pallars Jussà i també hi ha un mapa amb totes les barbacoes obertes assenyalades.

Pel que fa al balanç de la primera edició d’aquest esdeveniment, l’any passat, les carnisseries participants van esgotar el producte, tot triplicant-ne la venda. I enguany s’espera assolir les mateixes xifres.

Per aquesta edició a més algunes empreses de la comarca s’han sumat oferint promocions complementàries als seus productes. És el cas de la fàbrica Ctretze Pirineus que ofereix una caixa de 16 unitats de la seva cervesa Fura (lager) de 33cl a 24,00€  i el pack de 6 unitats a 9,00€  ( comprades directament al seu establiment).

CONSULTEU-LO AQUÍ!

Desplaça cap amunt
Scroll to Top