Portem el corder a La Candelera

El passat dissabte dia 2 de febrer, Al teu gust, aliments del Pallars vam participar a la Fira de La Candelera de Molins de Rei amb una demostració de cuina a l’espai gastronòmic, al qual van participar diferents productors, elaboradors i restauradors del Pallars Jussà.

La demostració que vam oferir formava part de la programació “Tastets gastronòmics” d’aquesta reconeguda fira catalana, que té com a objectiu ampliar l’oferta gastronòmica de la pròpia fira donant a conèixer receptes i elaboracions d’arreu del territori al públic metropolità.

L’acte va anar a càrrec del cuiner pallarès Miquel Madrigal, actualment és professor de cuina a l’INS cavall Bernat de Terrassa, i que va elaborar diferents receptes amb carn de corder maridades amb altres productes de la comarca com olis, vins, ratafies i safrà.

Va tenir una menció especial la girella, com a producte diferencial i poc conegut arreu de Catalunya i es va aprofitar l’ocasió per fer-ne difusió amb la projecció del capítol que explica aquest producte al Canal Girella.

L’acte va comptar a més amb la participació i presentació de diferents empreses de la comarca: Carns Batlle, Era del Marxant i Mas Garcia Muret.

 

Desplaça cap amunt
Scroll to Top