Jornades per a professionals al CORDEVI – “Empreses amb valors que connecten amb clients amb valors”

Aquest novembre, en el marc del festival gastronòmic del Pallars Jussà CORDEVI, han tingut lloc dues jornades adreçades a professionals, una de comercialització i la 7a jornada de Vins del Pirineu.  

El dia 8 de novembre vam organitzar una jornada sobre comercialització amb el títol “Empreses amb valors que connecten amb clients amb valors”, al Molí de l’Oli de la Pobla de Segur

Amb aquesta convocatòria als professionals del sector agroalimentari, es va voler oferir un espai de trobada on poder compartir experiències i conèixer casos de bones pràctiques en comercialització de petites empreses que tenen en comú el seu compromís amb el territori on s’ubiquen.

Hi van participar diferents empreses d’arreu dels Països Catalans, que van explicar les seves experiències i de quina manera cadascuna ha destacat i ha aconseguit connectar amb un públic afí als seus valors.

La segona part de la jornada va estar protagonitzada per empreses de la comarca, i més concretament de la Pobla de Segur, que en format de taula rodona van parlar de les seves estratègies individuals, de les necessitats que han d’afrontar com a empreses rurals del Pirineu i de les possibles accions que es plantegen per superar les limitacions del territori.

La periodista i cofundadora de gastronomistas.com, Carme Gasull, va ser l’encarregada de conduir les diferents sessions i va aprofitar la seva estada al Pallars per conèixer de primera mà diferents productors, elaboradors i restauradors.

La jornada va concloure amb un dinar a peu dret elaborat per l’Associació de Professionals de l’Àmbit Turístic del Pallars Jussà (APAT) a base de productes de proximitat.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top