Jornades per a professionals al CORDEVI – 7a edició “Vins del Pirineu”

Aquest novembre, en el marc del festival gastronòmic del Pallars Jussà CORDEVI, han tingut lloc dues jornades adreçades a professionals, una de comercialització i la 7a jornada de Vins del Pirineu.  

Així, el dia 15 de novembre vam organitzar la 7a jornada Vins del Pirineu. En aquesta ocasió vam escollir com escenari el mític Cafè Salón de Salàs de Pallars. Un dels espais que configuren el projecte Botigues-museu d’aquesta localitat.

En aquesta edició es va voler posar damunt la taula una sèrie de qüestions sobre com l’entorn on s’ubiquen els cellers influeix i condiciona la feina, a la vinya i al celler, i com, alhora, aquest entorn donar contingut al relat empresarial.

El programa es va organitzar en dues parts. A la primera, hi van participar l’especialista en posicionament de territoris vitivinicoles i enoturisme, David Esteller; i l’especialista en estratègia de màrqueting i política comercial de la Universitat Rovira i Virgili, Jaume Gené.

La segona part va concretar-se en una taula rodona de bones experiències titulada Vinyes de muntanya, saber transmetre la diferència. Hi van participar el celler Casa Aubinyà de Sant Julià de Lòria, Bodegas Bal Minuta i l’enòleg Martí Magrinyà.

 

En acabar la jornada, a la tarda, entre la trentena de participants, aquells que ho van desitjar van poder gaudir de la visita guiada a les Botigues-museu de Salàs de Pallars.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top