Jornada tècnica de comercialització

Organitzem la jornada  Empreses amb valors que connecten amb clients amb valors per al proper divendres 8 de novembre, de 10 a 14h, al Molí de l’Oli de La Pobla de Segur.

Des del programa Al teu gust, aliments del Pallars treballem en diferents àmbits per millorar la competitivitat de les empreses agroalimentàries de la comarca i ja fa uns anys que venim programant jornades i sessions de treball adreçades a aquest sector, així com a personal tècnic i polític interessats en el desenvolupament local.

En aquesta ocasió, i emmarcada en el festival gastronòmic del Pallars Jussà CORDEVI, convoquem una jornada de bones pràctiques en comercialització de petites empreses agroalimentàries compromeses amb el territori, amb el títol Empreses amb valors que connecten amb clients amb valors .

La jornada, que conduïrà per la periodista i cofundadora de gastronomistas.com, Carme Gasull, té com a objectiu reflexionar i transferir als participants bones pràctiques d’empreses agroalimentàries d’arreu dels Països Catalans que comparteixen un alt grau de compromís amb el territori.

Hi tindran també una presència destacada diferents empreses de la comarca que han sabut trobar el seu nínxol de mercat al Pirineu, a Catalunya i al món.

Podeu consultar el programa aquí: jornada- pobla-webi formalitzar la inscripció aquí: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8jjTDrSnbiJjNFHNaqzuM5WNBN_bqbd1_QcJ5nKzhWf-JtA/viewform

Desplaça cap amunt
Scroll to Top