Jornada de Cuina de Bosc

L’any 2018, vam iniciar juntament amb Fundació Alícia, restauradors de la comarca i altres agents locals, un projecte singular per incorporar els productes silvícoles propis del territori pirinenc a la gastronomia local.

Els resultats del projecte s’han començat a difondre aquesta tardor. És el cas de la guia “Cuina de Bosc del Pallars, indicacions per a restauradors i curiosos” o la sèrie de vídeo receptes de restaurants del Pallars que es poden veure al Canal Girella de Youtube.

Ara, volem crisar l’atenció de tots els professionals de la restauració del Pallars, tant els que ja participen directament del projecte, com dels que ho fan de manera indirecta i d’aquells que només n’han sentit a parlar. És per això que el proper dilluns 29 de novembre de les 16h a les 19:30h, hem convoat una jornada de tarda en el decurs de la qual parlarem de les plantes silvestre comestibles que es troben al Pallars i les aplicacions que tenen a la cuina; coneixerem experiències empresarials entorn a la gastrobotànica i també aprofundirem en aspectes de salut i fitoteràpia. La sessió es tancarà amb una demostració de cuina i un tast. Per a tot plegat comptarem amb la participació en format virtual o presencial d’experts com el gastrobotànic Evarist March (Naturalwalks), Joan Roca (El Celler de Can Roca), M. José Alonso (farmacèutica diplomada en fitoteràpia) i Marc Puig-Pey (Fundació Alícia), entre altres.

El programa conclourà amb un tast d’elaboracions de cuina de Bosc a càrrec de restaurants participants del projecte.

Si és del vostre interès, podeu inscriure-us a la jornada a través d’aquest formulari: https://forms.gle/WLFMJG3rkTtzLBhLA

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top