Han començat a la Biblioteca Pública Maria Barbal les activitats entorn al món del vi

La Biblioteca de Tremp participa un any més al projecte Biblioteques amb DO i l’acompanyem, juntament amb els cellers del Pallars, en l’organització de diferents activitats encarades a promoure i donar a conèixer els vins que es fan a casa nostra.

El tret de sortida al programa el va donar el club de lectura de Tremp amb una sessió dedicada a la novel·la “La uvas de la ira”, de John Steinbeck (1902-1968), els participants de la qual van poder gaudir d’un tast de dos vins de la comarca, Castell d’Encús i Vidavins.

També aquesta setmana passada, ha tingut lloc un taller d’edició de Viquipèdia que ha estat relacionat amb el món del vi. En aquesta sessió, conduïda pel viquipedista Joan Lleonart, s’ha comentat aspectes de l’enciclopèdia virtual més popular posant com a exemples entrades concretes o com pujar entrades a través de viquicommons, les traduccions que permet fer viquipèdia,…

S’ha aprofundit en entrades relatives del món del vi i s’ha posat en pràctica l’entrada del celler Vila Corona, que forma part de la DO Costers del Segre, subzona Pallars, i que col·labora amb Biblioteques amb DO des de la primera edició.

Durant les properes setmanes tindran lloc més activitats. Consulteu-les en aquest enllaç i animeu-vos a participar-hi!

 

 

Desplaça cap amunt
Scroll to Top