Jornada professional entorn al corder

El programa Al teu gust, aliments del Pallars aplega en aquesta jornada professionals ramaders, carnissers i restauradors.

 

El passat dijous 18 de gener va tenir lloc una jornada professional amb els tres sectors clau per al posicionament de la carn de corder del Pallars Jussà, en el marc del projecte que desenvolupa l’Ajuntament de Tremp amb la Fundació Alícia, a través del programa Al teu gust, aliments del Pallars. Precisament, aquest acord de treball entre ambdues entitats té com a objectiu posar en valor la gastronomia de la comarca, destacant el corder i la seva carn.

La jornada, que es va dur a terme al centre cívic Tarraquet de Tremp, va tenir caràcter de treball i per això es va convocar els professionals dels tres sectors que treballen amb aquest producte: ramaders, carnissers i finalment restauradors. El conductor de la sessió va ser el cuiner Jaume Biarnés, de Fundació Alícia, i va comptar amb la participació de dues expertes més: la nutricionista Noemí Igual i Ariadna Boixader, antropòloga experta en dinamització territorial, que van oferir les ponències de la primera part de la jornada.

 

La segona part de la jornada va tenir un caràcter pràctic i va consistir en el treball en petits grups, als quals hi havia representants de  cada un dels tres sectors professionals. En aquesta part es van proposar accions a dur a terme i es van identificar oportunitats i amenaces per fer-les possibles.

 

Finalment, es van explicar quines accions es desenvoluparan els propers mesos des del programa Al teu gust, aliments del Pallars per seguir treballant en l’objectiu de posicionament del nostre territori com a productor de corder de qualitat.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top