Fira de Primavera de Tremp

Aquest cap de setmana, 11 i 12 de maig té lloc la 55a edició de la Fira de Primavera de Tremp i es torna a convocar la mostra gastronòmica “Pallars Food Fest”, el dissabte al vespre, a partir de les 19.00h.

La Fira de Primavera de Tremp té caràcter multisectorial i en els darrers anys l’Ajuntament de Tremp ha volgut aprofitar aquest “aparador” per posar en valor els productes i la gastronomia del territori, entre altres. D’aquesta manera, els productors que s’agrupen sota el paraigües del Al teu gust, aliments del Pallars, tenen un espai propi al mercat firal, enguany a la mateixa rambla de Dr. Pearson. Si hi passegeu, hi podreu trobar: Sauvella, Celler Vila Corona, Cervesa La Masovera, Safrà del Pallars, Formatges Vilavella, Cal Portalé, És Pallarès, Orcau Vell Experience i l’Associació de Productors d’Oli.

Així mateix, el dissabte al vespre s’obren les portes del Pavelló del Casal per acollir la tercera edició de Pallars Food Fest, un esdeveniment paral·lel i completamentari a la Fira al qual s’hi podrà tastar una mostra de la millor gastronomia del Pallars Jussà, així com alguns productes agroalimentaris locals. Els restauradors que s’hi han donat cita són: Hotel Terradets, Lo Buenos, Restaurant de Gurp, Casa Roca, L’Era del Marxant, Hotel Segle XX, Casa Masover, És Pallarès i Casa Badia; i també s’hi podrà conèixer els productes de Formatges Vilavella, Cervesa C-Tretze, i els vins de El Vinyer, Mas Garcia Muret, Miquel Roca, Sauvella, Terrer de Pallars, Vila Corona i Xic’s de Cal Borrech.

Tot seguit podeu consultar les propostes gastronòmiques i ja es poden comprar els tiquets anticipats a: Lo Buenos, Hotel Terradets, Hotel Segle XX, Restaurant de Gup i Casa Badia.

 

 

Desplaça cap amunt
Scroll to Top