Figuerola d’Orcau marida música i vi en el seu festival d’estiu Jazz i Vi.

L’esdeveniment tindrà lloc el dissabte 4 d’agost, a Figuerola d’Orcau, i acollirà tres concerts de Jazz combinats amb degustacions dels cellers del Pallars.

Gaudir d’un tast de vi pot ser el més deliciós aperitiu per un concert estiuenc, al fer-se en un escenari amb valor patrimonial com és el poble de Figuerola, es converteix en una experiència única.

Això és el que proposa per 5é any consecutiu el JazziVi de Figuerola. El 4 d’agost estan programats 3 concerts a la principal plaça de la font. Un poble medieval datat del s XII en el que sobreviuen pedres amb més de 10 segles d’història i que té un passat, present i futur marcats pel món del vi

Susana Sheiman com a cap de cartell, juntament amb Aixalda i Món Petit Món ompliran els voltants de la plaça i faran vibrar amb una especial sensibilitat femenina.

En el decurs del festival, que començarà a les 19h i s’allargarà fins a mitja nit, es podran degustar tapes pallareses maridades dels cellers participants: Mas Garcia Muret de Llimiana, Celler Miquel Roca de Sant Cristòfol de la Vall, El Vinyer de Figols, Celler Vila Corona de Vilamitjana, Sauvella d’Orcau, Terrer de Pallars de Figuerola d’Orcau, Xic’s Cal Borrech de Figuerola d’Orcau, Vidavins de Figuerola d’Orcau i Vitipirineus de Pessonada.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top