Els establiments del Cinquè Llac es formen per tenir una oferta per a persones vegetarianes i veganes

L’Associació Marques de Pastor i l’Ajuntament de Tremp, a través d’aquest programa Al teu gust, aliments del Pallars, col·laboren des de fa un temps en l’adaptació i la millora de l’oferta gastronòmica dels establiments integrants del Cinquè Llac, amb el suport de la Fundació Alicia.

Els cuiners i nutricionistes de la Fundació Alicia han treballat d’una banda en donar suport als establiments del cinquè llac en l’elaboració de dietes equilibrades i amb presència de producte local que siguin a l’hora còmodes per a ser consumides mentre es camina per la ruta senderista més coneguda del Pallars. Així mateix, s’ha treballat en l’adaptació d’aquesta oferta gastronòmica per a persones amb necessitats alimentàries especials, al·lèrgies i intoleràncies fonamentalment.

En un pas més per oferir un producte turístic singular, els allotjaments integrats al Cinquè Llac s’han format aquest any en incorporar a la seva oferta receptes per a persones vegetarianes i veganes, fent especial atenció a que siguin fàcils d’elaborar i tinguin alhora una singularitat que permeti transmetre territori.

El cuiner David Gil Julià va ser el responsable del taller en el que van treballar-se una desena de receptes, entre elles, una de girella vegetariana, que va tenir lloc el passat 3 de juliol.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top