Arriba el Festival de Gastronomia del Pallars, el CORDEVI!

 

Els propers mesos d’octubre i novembre el Pallars Jussà acull el nou Festival CORDEVI, que omplirà la comarca de propostes diverses i originals relacionades amb el corder i el vi, però també amb una oferta molt més àmplia de productes, com la cervesa, l’oli, el safrà o la vedella ecològica.

La voluntat del festival és promoure la gastronomia pallaresa i diferenciar la nostra oferta en un moment en el que a la comarca es desenvolupen diverses fires, que ja són una cita obligada per als amants del bon menjar.

D’entre les activitats destacades del festival, es podrà gaudir de caminades amb pastors, de tastos, degustacions i tallers gastronòmics, de visites guiades o de sopars en llocs emblemàtics.  El ventall de propostes integrades dins del festival, que es concentren durant els caps de setmana dels mesos de tardor, conté des d’activitats gratuïtes i populars per a tots els públics, fins a iniciatives més exclusives i originals.

Paral·lelament, i dins del marc del festival, un gran nombre de bars i restaurants oferiran menús especials km0 amb producte 100% pallarès i coincidint amb els caps de setmana de fira, es serviran Menú de Cuina de Fira, una proposta que ja s’estava fent els darrers anys.

Teniu tota la informació a www.alteugust.com/cordevi. En aquest mateix enllaç trobareu un apartat per fer les inscripcions a les diferents activitats que s’han programat i que així ho requereixen.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top