El Pallars Jussà torna a participar al Benvinguts a pagès!

Aquest cap de setmana es convoca la quarta edició de Benvinguts a pagès! Es tracta d’unes jornades de portes obertes en explotacions agràries i propostes originals en restaurants, allotjaments i activitats per rebre milers de visitants que podran descobrir la pagesia, el producte i la gastronomia de proximitat arreu de Catalunya.

L’oferta d’aquesta edició 2019 del Pallars Jussà té els seus punts forts en els productes singulars que poden conèixer-se millor a les explotacions i establiments col·laboradors: les plantes aromàtiques i medicinals (Casa Roca), el safrà (Safrà del Pallars i Safrà del Montsec), el formatge (Formatges Vilavella) i fruites i verdures (Casa Roca i Ca la Rian) i també en els que poden tastar-se a la taula: la girella, la vedella de raça bruna i els olis, mels i melmelades, als restaurants de Casa Roca (Sant Martí de Barcedana) i Casa Masover de Buira.

Els visitants que vulguin gaudir d’un cap de setmana complet al Pallars Jussà podran allotjar-se en diferents allotjaments que també estan adscrits al programa de Benvinguts a pagès! com Can Fasersia (La Pobla de Segur); Casa Perdiu (Guàrdia de Noguera); l’Era del Mestre (Conca de Dalt), Casa Roca (Sant Martí de Barcedana) i Casa Masover de Buira o Casa Churchill (Claverol).

I a més Casa Masover de Buira ofereix una activitat complementària consistent en una sortida a cavall per la Vall de Manyanet.

Igual que l’any passat, per millorar l’experiència del públic que es desplaça al territori s’han confeccionat diferents rutes turístiques i gastronòmiques que uneixen comarques properes.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top