Un Nadal més sostenible

Ja està ben avançat el mes de desembre i ens trobem molt a prop de les celebracions de Nadal i Any Nou. Qui més qui menys, tothom es prepara per a les Festes i és temps d’organitzar no només les taules, sinó també la despesa que comporten!

Al Pallars la tradició nadalenca és ben viva i és costum cuinar receptes típiques amb productes propis d’aquest territori. Els productors adherits al programa Al teu gust, aliments del Pallars posen a la vostra disposició els millors aliments de la comarca elaborats amb cura i saviesa.  Segurament, com a plat principal destaquen les nostres carns,i especialment la carn de corder que, a part de servir-se durant l’any feta a la brasa o en preparacions més actuals, per Nadal “fa festa” sigui rostida o en palpís; de ben segur que el carnisser de confiança us pot donar idees i trucs, pregunteu-li! Entre els vins que es fan al Pallars hi ha opcions per a tots els gustos i moments per acompanyar els plats més festius, els trobareu als mateixos cellers i també a diferents botigues, així com les cerveses i licors, que amb les galetes, torrons, mels, coques…i condiments com el safrà i les plantes aromàtiques ens permeten portar a les nostres taules els millors sabors.

Us encoratgem a fer les vostres compres al comerç de proximitat i a preparar els àpats de Nadal amb els aliments que es produeixen a la comarca, en primer lloc perquè són de molta qualitat i, en segon lloc, perquè contribuïm d’aquesta manera a generar riquesa al nostre entorn proper i d’això ens en beneficiem tots plegats.

Bon Nadal i feliç i pròsper 2018!

Desplaça cap amunt
Scroll to Top