Tres dones conduiran les sessions de la nova edició del “Cuinem Talent”

A través del programa Al teu gust, aliments del Pallars, els ajuntaments de Tremp i Sort convoquen una nova edició del cicle Cuinem Talent per a aquesta primavera.

Cuinem Talent és una iniciativa que pretén posar en valor els professionals de les cuines dels dos Pallars, a partir de l’intercanvi de coneixement en un espai comú. D’aquesta manera, les sessions es desenvolupen com un curs o taller de cuina que a més serveix d’espai de debat. La proposta s’adreça a tots els cuiners, cuineres i ajudants de cuina tant de les nostres comarques com d’altres i serveix a l’hora per promoure el treball en xarxa i la descoberta dels projectes empresarials i gastronòmics dels companys de sector.

En aquesta tercera edició, tindran lloc tres sessions que aniran a càrrec de tres dones que lideren les cuines dels seus establiments: Ester Mir (Cuina Ester, de Tremp), Mònica Tomàs (Casa Roca, de Sant Martí de Barcedana) i Amparo Pérez (Restaurant All negre, de Montardit de Baix). Els temes que es tractaran al llarg d’aquestes sessions són: la cuina de l’horta, la cuina al buit i la cuina vegetariana amb producte de proximitat al Pallars.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través del formulari virtual: https://forms.gle/w2cVi3vjcNkDqERZ9

Desplaça cap amunt
Scroll to Top