Tot a punt per la 1a edició del Red Mountain Beer Fest

Els propers dies 16 i 17 de juny tindrà lloc a la Pobla de Segur la 1a edició de la Red Mountain Beer, una proposta que inclou una mostra de cerveses procedents d’arreu del Pirineu, gastronomia de la comarca i activitats per a tots els públics.

L’objectiu és posar en valor les microcerveseries dels Pirineus, els seus impulsors, el territori que les acull i la qualitat dels productes que elaboren.

Gairebé una vintena de cerveseries ja han formalitzat la seva inscripció. Provenen de totes les comarques dels Pirineus catalans i hi haurà una bona representació de cerveses aragoneses, basques, navarreses i franceses. Les cerveses se serviran directament des d’una sèrie d’entre 10 i 15 tiradors que hi haurà instal·lats en una llarga barra, des d’on s’aniran punxant els diferents barrils que faran arribar les cerveseries participants.

Dissabte a la tarda i diumenge al migdia a més, es podrà gaudir de les tapes i platillos que prepararan els restauradors de l’Associació APAT.

Entre la resta d’activitats complementàries destaquem també el maridatge de cerveses amb formatges de la comarca, en la que participaran Formatges de Puigcerver i Formatges Vilavella.

El Red Mountain Beer Fest és una iniciativa público-privada, concebuda amb la finalitat de dinamitzar el territori i de crear una plataforma des d’on visibilitzar i promocionar els productes i els productors del Pirineu; que amb les seves empreses i obradors contribueixen a mantenir una economia viva, especialitzada i creadora de llocs de treball qualificats.

El Festival vol també oferir una proposta d’oci i cultura als pallaresos, i atraure visitants i turistes a partir d’una oferta experiencial i gastronòmica de qualitat.

Us animem a participar-hi.

[su_custom_gallery source=”media: 11431,11434,11433″ limit=”22″ link=”lightbox” width=”290″ height=”180″][symple_divider style=”solid” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”] [su_custom_gallery source=”media: 1400,1399,1398,1397,1396,1395,1394,1393″ link=”lightbox” width=”220″][/su_custom_gallery]

Desplaça cap amunt
Scroll to Top