Guanyadors del concurs d’Instagram #ViPallars

Enguany, coincidint amb el 10è aniversari de la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp i dins del programa d’actes de Biblioteques amb DO, el passat mes de febrer es va convocar un concurs #Vinstagram amb l’objectiu de donar a conèixer els vins que es fan al Pallars i fomentar la participació i implicació popular.

El concurs a la popular xarxa social Instagram es va organitzar entre la Biblioteca i el programa de l’Ajuntament de Tremp Al teu gust, aliments del Pallars i consistia en penjar fotografies relacionades amb el vi i la vinya amb el hashtag #ViPallars i en les quals hi hagués alguna referència literària.

Hi ha hagut 35 posts en total, dels quals el jurat ha seleccionat una imatge del perfil @alexuri i que porta per títol Oda al vino, amb el poema del mateix nom de Pablo Neruda. El segon premi ha estat per al perfil @pereanguilar, que, amb la fotografia d’una vinya amb el Montsec de fons i un fragment de Pedra de tartera de Maria Barbal, ha aconseguit 203 likes. Cal destacar que el primer premi correspon a alumnes del Batxillerat artístic de l’INSTremp i en què tan sols van participar els alumnes majors d’edat. Ambdós s’han endut un lot de vins de la comarca i una visita per a dues persones en una bodega de la seva elecció.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top