Tornen els seminaris de cuina creativa

Aquest mes d’octubre durem a terme una proposta adreçada específicament al sector de l’hostaleria i la restauració, en aquesta ocasió centrada en les postres. 

Gràcies al finançament del projecte Treball a les 7 comarques hem organitzat una nova edició dels seminaris de cuina creativa que venim desenvolupant des de l’any 2014 per als cuiners i professionals del sector de l’hostaleria del Pallars.

Aquesta vegada el tema central del seminari, que conduirà el cuiner Mariano Gonzalvo, de Lo Paller del Coc (Surp), seran les postres d’autor.

La metodologia, com en les anteriors edicions, serà pràctica i de treball en equip sota el guiatge del professor. S’ensenyarà a crear noves combinacions de tècniques i productes, així com noves formes de presentació. Durant les 5 sessions programades, s’elaboraran plats com “Pura xocolata”, “Bosc de tardor” o “Fruites de Lleida”, entre altres.

A més del seminari que s’estendrà al llarg del mes d’octubre, s’ha programat una sessió-taller, el 27 de setembre, específica sobre cuina amb cervesa.

Consulteu el flyer informatiu per a més detalls.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top