Posem en marxa CUINEM TALENT, una iniciativa per posar en valor la restauració del Pallars i crear xarxa:

L’objectiu d’aquest espai de trobada és aprofundir en el coneixement dels productes de proximitat i la seva utilització a la cuina, alhora que crear xarxa entre restauradors i productors del Pallars.

La primera edició d’aquest nou espai es compon de 4 sessions monotemàtiques on professionals del territori compartiran el seu coneixement. Es tracta de Marina Pàmpols (Restaurant Buenos Aires) i Josep Palau (Casa Masover), del Pallars Jussà, i Meritxell Tartera (Hotel Pessets) i Jaume Mora (Fonda Farré), del Pallars Sobirà.

Tots els tallers es duran a terme a l’Espai Taller de la Pobla de Segur amb el següent calendari:

  • 26 d’octubre: “La cuina de la carn: la vedella” a càrrec de Josep Palau, de Casa Masover de Buira.
  • 3 de novembre: “La cuina de bosc del Pallars” a càrrec de Marina Pàmpols, del restaurant Buenos Aires de Tremp.
  • 10 de novembre: “Postres creatives” a càrrec de Meritxell Tartera, de l’Hotel Pessets de Sort.
  • 17 de novembre: “La cuina de la carn: carns de caça i carn de corder” a càrrec de Jaume Mora, de la Fonda Farré de Baro.

El Pallars és un territori ric en productes i actiu a nivell gastronòmic. Fa anys que diferents associacions professionals, com APAT o la Xicoia,  treballen per posar en valor la producció agroalimentària i estretir el seu lligam amb la restauració.

Aquesta és també una de les línies de treball del programa Al teu gust, aliments del Pallars, impulsor de la proposta, que a més vol contribuir a fer visible el talent del territori i afavorir la cooperació entre empreses de les dues comarques.

Cuinem talent és una iniciativa de l’Ajuntament de Sort i l’Ajuntament de Tremp que compta amb el suport del programa Treball a les comarques. Es preveu que la segona edició tingui lloc entre gener i febrer de 2023.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top