Nous seminaris de cuina per a professionals

Taller de tapes (3h), dijous 24 de març de 2022

Les tapes són un recurs ideal per acostar al client l’excel·lència del producte de proximita i avançar-li un tast del caràcter de cada cuina. Si s’elaboren amb esmer i originalitat traslladaran al comensal els valors i el saber fer del restaurador i la seva vinculació amb el territori. Amb aquesta proposta us plantegem diverses elaboracions innovadores a partir de prodcute local i amb inspiració de les diferents cuines del món que podreu adaptar, versionar i recrear a les vostres barres i sales.

Taller de tapes, 24 de març de 2022, de 16.30h a 20.30h

Taller de cuina de bosc (3h), dimarts 26 d’abril de 2022

L’ús de fruits i herbes silvestres s’ha posat de moda a tot el món, sobretot per influència de la cuina de restaurant nòrdica. A casa nostra, on gaudim d’una biodiversitat privilegiada, tenim una riquíssima història del seu coneixement i aplicacions.  Així, la nostra cuina de bosc vol unir tradició i innovació, alhora que recuperar saviesa i coneixements ancestrals amb una mirada moderna i centrada en la cuina.

Taller de cuina de bosc, 26 d’abril de 2022,  de 16.30h a 20.30h

Ambdues formacions aniràn a càrrec de Mariano Gonzalvo, cuiner i professor de cuina. Ha dirigit durant molts anys els estudis de l’escola d’hosteleria Hofmann i actualment dirigeix l’espai gastronòmic Lo Paller del Coc, a Surp.

Les sessions es duran a terme a l’espai Taller de La Pobla de Segur (Prolongació Raiers, 4 baixos )

Inscripcions a: https://forms.gle/sESbE4NvTJPKxWgq7  o per correu electrònic a o per telèfon 973 65 00 05 ( ext 345)

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top