L’actriu catalana Ivana Miño serà l’encarregada de donar el tret de sortida a la Fira Pallars terra de corder.

Els propers dies 7 i 8 de maig té lloc a Tremp aquesta fira que té com a fil conductor el corder i en general la cultura ramadera de l’oví, molt representativa del Pallars.

L’acte d’obertura de l’esdeveniment serà un esmorzar popular de “girella amb cap i pota”, una recepta tradicional que preparà el xef Sergi de Meià amb diversos xefs  pallaresos. L’organització preveu servir  unes 500 racions d’ aquesta recepta tant  vinculada al Pirineu i al producte més emblemàtic derivat del corder, la girella.

L’actriu Ivana Miño serà l’encarregada de donar el tret de sortida a la fira, amb una fotografia que comptarà  també amb la presència de carnissers i ramaders i que serà la imatge de l’edició.

Us convidem a tots de participar d’aquest moment i a gaudir de tots els sabors que ens oferirà la fira.

 

Al Pallars Jussà es produeixen cada any uns 25.000 kg de girella, l’únic embotit elaborat amb carn de corder.

La Ivana Miño Moncunill és biòloga de formació, però també ha estudiat dansa i  s’ha format a l’escola d’art dramàtic Nancy Tuñón de Barcelona. Al llarg de la seva carrera professional  ha treballat tant en cinema i televisió com en teatre, així com publicitat i videoclips musicals.

Els anys 2015 i 2016 va ser l’amfitriona del programa Catalunya Experience, de Tv3, on diferents convidats d’arreu del món viatjaven a Catalunya descobrint els millors paisatges, festes i tradicions del país per sorpresa.

La Fira posa en valor altres productes derivats de l’ovella com el formatge, amb una Mostra de Formatges d’Ovella del Pirineu on participaran formatgeries catalanes, basques, navarreses i del sud de França.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top