Innovació i cooperación a les jornades d’Al teu gust a Fundació Alícia

Trenta restauradors del Pallars Jussà principalment, i també de l’Alta Ribagorça i el Pallars Sobirà, han participat aquests dies 26 i 27 de novembre a les jornades d’innovació i tècnica culinària a la Fundació Alícia.

Des del programa Al teu gust, aliments del Pallars de l’Ajuntament de Tremp, s’han programat aquestes jornades que donen continuïtat a l’oferta formativa iniciada amb la Fundació Alícia l’any 2014 amb l’objectiu de facilitar als professionals de la restauració eines de perfeccionament i reciclatge, així com per conèixer les noves tendències al sector.

Durant els dos dies s’han dut a terme diferents sessions guiades per experts de la Fundació Alícia. D’una banda, els cuiners Marc Puig-Pey i David Gil han ofert tres tallers, un de sifó, un de cuina del senglar i un altre de forn. I d’altra banda, Noemí Igual, Alba Adot, Ana Lobato i Adriana Gálvez, gastrònomes, dietistes-nutricionistes i tècniques de desenvolupament tecnològic i de salut, han donat pautes per facilitar la gestió de cuina i la creació i/o adaptació de menús aptes per a intoleràncies i al·lèrgies alimentàries; així mateix, s’ha aprofundit en matèria de seguretat alimentària i bones pràctiques a la cuina.

Els participants han tingut l’oportunitat d’aplicar el coneixements adquirits de manera col·laborativa fet que ha contribuït també ha reforçar aliances i intercanviar experiències i coneixements.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top