FORMA’T! Eines per a la transformació agroalimentària de muntanya

L’Escola Agrària del Pallars ofereix el curs “Eines per a la transformació agroalimentària de muntanya”
Es tracta d’una formació parcial del Cicle Formatiu de Grau Superior “Processos i qualitat en la indústria alimentària. Dual”, a través de la qual s’adquireixen coneixements en Tecnologia i seguretat alimentària, preparació i conservació dels productes de muntanya, comercialització i promoció de productes alimentaris, bioquímica i microbiologia i control de la producció i dels costos.
Les sortides professionals són feines en la transformació de productes agroalimentaris, des de la formulació inicial fins a la comercialització, en tasques de condicionament de la matèria primera, programació de la producció i control de la qualitat i seguretat alimentària del sectors càrnic, lacti i derivats i fruites i hortalisses; o la creació de la pròpia empresa en l’àmbit de la transformació agroalimentària.
El món rural és ple d’oportunitats per als joves i el sector agroalimentari necessita talent i persones treballadores amb ganes de desenvolupar-s’hi.  Aquesta formació és un bon punt de partida, tant si es vol emprendre com si es vol agafar el relleu d’una empresa, com si es desitja ocupar-se com a persona assalariada en aquest àmbit.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt
Scroll to Top