El Red Mountain Beer Fest ha tornat a l’escena cultural pallaresa aquest cap de setmana!

La Pobla de Segur va acollir aquest dissabte la 3a edició del festival que va reunir 20 cerveseres amb més de 50 referències, 9 restaurants pallaresos i diverses propostes musicals entre les quals destaca el grup Sexenni.

Aquest dissabte 18 de juny, el festival transfronterer de cerveses artesanes de muntanya a reunit a la Pobla  de Segur cervesa, gastronomia i les actuacions musicals de Sam i la empresa i Sexenni.

Després de dos anys d’aturada per la situació de pandèmia, la fàbrica de cervesa artesana Ctretze Pirineus i l’Ajuntament de la Pobla de Segur, amb la col·laboració del programa Al teu gust, aliments del Pallars, ha celebrat la tercera edició del Red Mountain Beer Festival, el festival transfronterer de cervesa artesana de muntanya.

El Red Mountain Beer Fest és una proposta festiva nascuda amb la voluntat d’impulsar la comarca del Pallars Jussà i de posar en valor les microcerveseries dels Pirineus, els seus impulsors, el territori que les acull i la qualitat dels productes que elaboren.

En aquesta nova edició, el Festival creix en cerveses, en espais temàtics i cuida especialment la programació musical. Al Red Mountain, el públic hi va trobar zones, com el Red chillout, Red diner, Red junior, Red restaurant, Red on tap i Red music.

Les 20 cerveseries participants procedeixen de Navarra, el Ripollès, la Garrotxa, Irun, Osca, Àlava, el Pallars Jussà, la Vall d’Aran i Andorra, i entre totes hi van aportar més de 50 tipus de cerveses diferents.

Les cerveses es van servir directament des dels 20 tiradors instal·lats en una única barra. El catàleg és ampli i divers i va permetre tastar cerveses amb graduacions que van del 4 a l’11% ABV, entre una àmplia la gamma d’estils: des d’American Pale Ale fins Bourbon Barrel Ages i Sours.

Pel que fa a les propostes gastronòmiques, els 8 productors i restauradors que hi van ser presents són establiments del Pallars Jussà, que van oferir plats i platillos originals i elaborats amb producte de proximitat, una oferta de qualitat, singular i atractiva presentada en format de tastos.

Pel que fa a la música, “Sam y la empresa” va oferir dues hores de temes propis i versions dels 80, i “Sexenni” va seduir el públic més jove i també adult, amb la seva proposta urbana de Lleida amb un estil que viu a cavall entre les diferents facetes de l’urban: reggaetó, trap i experimentant amb la fusió d’altres gèneres.

El Red Mountain Beer fest és una iniciativa público-privada amb l’Ajuntament de la Pobla de Segur i la Fàbrica Ctretze Pirineus, concebuda amb la finalitat de dinamitzar el territori i de crear una plataforma des d’on visibilitzar i promocionar els productes i els productors del Pirineu; que amb les seves empreses i obradors contribueixen a mantenir una economia viva, especialitzada i creadora de llocs de treball qualificats. Al Red Mountain Beer Festival d’enguany hi col·laboren APAT (Associació de professionals de l’ambit turístic), Al teu gust, aliments del Pallars, Diputació de Lleida, Consell comarcal del Pallars Jussà i Vine al Pallars Viu el Jussà.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top