El cellers del Pallars s’actualitzen en uns seminaris d’enologia a Tremp

Es tracta de 6 sessions a les quals participen una desena de cellers dels Pallars.

El Pallars està vivint una revolució vitivinícola. En els darrers set anys hi ha hagut una emergència de petits cellers que es caracteritzen fonamentalment per la joventut i la formació de les persones que lideren els projectes.

Aquest fet és inèdit a Catalunya, on cap altre territori ha tingut un creixement similar en aquest sector i en aquesta darrera dècada tant caracteritzada per la crisi econòmica.

Aquesta petita revolució ha anat acompanyada per una aposta per la qualitat i per una vocació de fer esdevenir el Pallars com a terra de vins singulars vinculats a l’alçada.

Precisament amb l’objectiu de donar suport a aquest sector estratègic, hem organitzat una sèrie de seminaris d’enologia adreçats a viticultors dels dos Pallars.

Aquest matí ha començat aquest cicle de sis propostes que condueix l’enòleg Joan Rubió i que duraran tot el mes de maig, al Centre Cívic Tarraquet de Tremp. En el decurs dels diferents seminaris es tractaran temes diversos en el marc de l’enologia i la viticultura per tal de mantenir-los al dia de les últimes tendències i novetats, tant pel que fa a  les instal·lacions i materials de bodega com a les innovacions en la vinificació. L’última sessió serà una presentació de la recerca de varietats antigues realitzada pel celler Albet i Noya al Pallars.

Aquesta acció, a més, anirà acompanyada d’assessoraments personalitzats per a cada projecte, per tal de donar resposta a les necessitats diverses de cadascun dels cellers participants.

[su_custom_gallery source=”media: 11414″ limit=”22″ link=”lightbox” width=”290″ height=”180″][symple_divider style=”solid” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”] [su_custom_gallery source=”media: 1400,1399,1398,1397,1396,1395,1394,1393″ link=”lightbox” width=”220″][/su_custom_gallery]

Desplaça cap amunt
Scroll to Top