Convoquem la 2a edició de La Cuina de Fira

Atès l’èxit de la campanya gastronòmica Cuina de Fira de l’any passat, la tornem a organitzar amb la incorporació de nous establiments.

A través del projecte Al teu gust aliments del Pallars, 6 ajuntaments i 32 restaurants i allotjaments rurals del Pallars Jussà convoquem una nova edició de Cuina de Fira,  per posar en valor la cuina típica pallaresa tot vinculant-la a les fires de bestiar que es feien a la comarca durant el s. XIX i primera meitat del s. XX.

La campanya, que compta amb la participació dels ajuntaments de la Tremp, Isona, La Torre de Capdella, Talarn, Salàs de Pallars i Llimiana, va aconseguir un èxit notable en la seva primera edició,  aquest fet ha suposat que enguany s’hi hagin sumat 13 establiments més, entre restaurants i cases de turisme rural.

Igual que en l’edició anterior i amb la idea de recuperar la cuina tradicional que s’oferia als firandants, els diferents establiments participants han preparat menús propis basats en productes de proximitat i que rememoren una cuina de qualitat i contundent.

La Cuina de fira es podrà gaudir al Pallars Jussà durant els caps de setmana de les Fires: Fira Ramadera de la Pobleta de Bellveí (4 i 5 d’octubre), Fira del Mostillo de Llimiana (12 d’octubre),  Fira del Bolet d’Isona (26 d’octubre), Fira del Codony de Tremp (1 de novembre),  Fira de Salàs (15 i 16 de novembre) i festa de Sant Martí de Talarn (9 de novembre). En alguns casos també s’oferiran aquests menús durant el mes d’octubre i fins a mitjans de novembre.

A més, durant aquestes fires, i amb l’objectiu de reforçar la campanya, Al teu gust aliments del Pallars i l’Associació de Professionals de l’Àmbit Turístic (Apat) organitzen actes relacionats amb aquesta Cuina de Fira als diferents municipis, per exemple una demostració de cuina a la fira de la Pobleta o un taller de mostillo, a la fira de Llimiana.

cartell-fira-versio final

Scroll to Top