Concurs de maridatge de música amb vins pallaresos

[su_custom_gallery source=”media: 11029,11021,11020″ limit=”22″ link=”lightbox” width=”200″ height=”110″][symple_divider style=”solid” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”] [su_custom_gallery source=”media: 1400,1399,1398,1397,1396,1395,1394,1393″ link=”lightbox” width=”220″][/su_custom_gallery]

En el marc del cicle Biblioteques amb DO la Biblioteca Pública Maria Barbal convoca la tercera edició del concurs Música de vi: maridatge de música amb vins pallaresos, amb l’objectiu de donar a conèixer els vins que es fan a casa nostra i fomentar la participació i implicació popular.

Pot participar qualsevol persona major de 18 anys, que no hagi estat implicada en la definició i/o preparació d’aquest concurs.

– Els participants presentaran un màxim de 2 propostes de maridatges de vins del Pallars Jussà dels cellers participants, amb una peça de música o cançó.
– La proposta de maridatge ha d’anar acompanyada d’una explicació que el fonamenti, d’entre 30-40 paraules.
– Un mateix participant no pot repetir de peça musical ni referència de vi.

El jurat valorarà:

– L’originalitat del maridatge
– L’argumentació presentada pel que fa a:
o El coneixement de la cultura del vi
o Els vins pallaresos
Caldrà enviar per correu electrònic la proposta a , juntament amb el nom i cognoms del participant i un telèfon de contacte i l’explicació del maridatge, especificant la cançó, partitura o peça musical ja sigui amb una partitura o citant l’autor i el disc al qual pertany o amb un enllaç d’internet on es pugui escoltar. La data límit per enviar les propostes és el 05 de febrer de 2017.

Cellers amb vins a maridar:

• Castell d’Encús (Taleia 2014),
• Celler Mas Garcia Muret (Mas Garcia Muret 2013),
• Celler Miquel Roca Brocat negre Monastrell)
• El Vinyer (Turritela rosat)
• Sauvella (Sumoll)
• Terrer de Pallars (Carràmia)
• Vila Corona (Llabustes Cabernet 2013)
• Xics Cal Borrech (Cabeçanes 2016)

 

Premis:

Primer premi: 1 lot amb les ampolles dels vins participants, 2 entrades a un espectacle de La Lira i visita per a 4 persones al celler guanyador.

Segon premi: 1 ampolla del vi guanyador, 1 ampolla de vi Turritela negre etiquetat per la Biblioteca i visita per a 4 persones al celler del segon premi.

Les decisions del jurat són inapel·lables. El jurat podrà declarar els premis deserts si es considera que no compleixen un mínim de qualitat.

Scroll to Top