Conclouen els Dilluns del vi amb molt bones dades de participació

Aquesta setmana ha tingut lloc l’última jornada d'”Els Dilluns del vi” que, malgrat la neu la mala previsió meteorològica, s’ha desenvolupat amb normalitat i molt bona sintonia entre tots els membres del grup.

En total han participat a la proposta 40 persones, entre restauradors i comerciants especialitzats. La majoria dels quals amb negoci a la comarca del Pallars Jussà, però també alguns del Pallars Sobirà.

Al llarg de les 4 jornades, els participants han conegut els projectes 10 vitivinícoles que formen part del nostre programa, Al teu gust, aliment del Pallars: celler Mas Garcia Muret, celler Miquel Roca, celler El Vinyer, celler Vila Corona, celler Terrer de Pallars, celler Xic’s de Cal Borrech, celler Vidavins, celler Sauvella, Castell d’Encús i celler Batlliu de Sort. A més de dos projectes més del sector de les begudes: la Fàbrica de cervesa Ctretze i Licors Portet, ambdós de La Pobla de Segur.

Les visites s’han complementat amb dinars en diferents restaurants de la comarca: Hotel Terradets, Hostal Buenos Aires i Hotel Segle XX i el darrer dinar s’ha fet aquest dilluns al mateix celler Batlliu de Sort.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top