Arribem a l’equador del CORDEVI amb bones dades de participació!

Aquest cap de setmana ha girat entorn a la Fira del Bolet d’Isona i els protagonistes han estat el corder i el formatge.

 

Aquest cap de setmana els protagonistes del festival gastronòmic CORDEVI han estat el corder i el formatge ecològic de cabra, amb dues activitats adreçades al públic familiar.

Amb la Fira del Bolet d’Isona de context, vam organitzar per a aquest dissabte dues activitats en aquest municipi, concretament al poble i estanys de Basturs. La primera va tenir lloc a la granja de Formatges Vilavella, on una vintena de persones van poder veure com és la cria de cabres en ecològic i com s’elaboren diferents tipus de formatges. La visita va acabar amb un tast comentat.

Tot seguit, des de la granja es va fer una excursió amb el Ramat de Casa Quiquet de Basturs fins a la zona dels estanys, un indret de gran bellesa natural i rica en biodiversitat. Allà, un total de 42 participants van gaudir d’un dinar a base de carn de corder a la brasa, coques de recaptes de Forn Constante, amanida de l’Hort d’Alzina de Tremp i dolços del Forn de pa Montsec de Tremp.

Des de l’organització, el balanç que es fa d’aquesta primera meitat del festival és molt positiva, tant pel que fa al nombre de participants com a la bona resposta i comentaris dels mateixos i dels productors que acullen esdeveniments.

Fins ara s’han dut a terme activitats a la vinya, visites a explotacions ramaderes de vedella, tastos de cuina de corder i un taller de còctels amb cervesa i ratafia, entre altres.

I per a aquesta setmana entrant, coincidint amb la Fira del Codony de Tremp hi ha previstes activitats al celler Vilacorona; Sauvella i El Vinyer.

Feu-hi un cop d’ull i no us oblideu d’inscriure-us-hi!

Scroll to Top