Apunt per a una nova edició de la Festa Pallars terra de corder

El proper 30 d’abril tindrà lloc al Parc del Pinell de Tremp la 3a Festa Pallars, terra de corder. Amb aquesta festa, el Pallars vol celebrar i també reivindicar la seva tradició ramadera, la gastronomia local i el receptari tradicional.

Aquesta vegada, rebrem com a raça convidada, l’ovella ripollesa, una altra raça autòctona de Catalunya, com la nostra Xisqueta. Així, durant la jornada s’han programat diferents activitats relacionades amb els productes derivats del corder i l’ovella, com una demostració de xolla o un taller d’elaboració de tripeta, entre altres. (Consulteu aquí el programa complert)

A més, l’acte central de la festa serà la menjada popular que aquest any consistirà en un primer d’escalivada i corder rostit, un segon de caldereta de corder, cuinada pels restauradors de la comarca adherits a l’Associació de Professionals de l’Àmbit Turístic (APAT), beguda i postres.

La novetat d’aquest any és que amb el tiquet del dinar (12€) s’inclou un plat de ceràmica d’aquesta edició.

En paral·lel a la festa, i durant les setmanes prèvies i posteriors, els carnissers i xarcuters, així com els restaurants, han elaborat diferents propostes a partir del corder. En aquest fulletó les podeu consultar totes.

Us animem a venir a gaudir amb nosaltres!

Desplaça cap amunt
Scroll to Top