17 i 18 de març: GRAN COSTELLADA DE CORDER DEL PALLARS

El Consell del corder del Pallars Jussà, integrat per ramaders, carnissers i restauradors proposa recuperar la bona costum de fer costellades, la tradició de sortir al camp a menjar carn de corder a la brasa, en família i amb el amics,  tot aprofitant també la proximitat de la primavera i que és el moment òptim d’aquesta carn.

Els diferents municipis del Pallars Jussà compten amb àrees d’esbarjo equipades amb barbacoes; espais idonis per compartir una jornada a l’aire lliure, gaudint de la natura i els meravellosos paisatges i d’un bon àpat. La major part d’aquestes barbacoes es poden fer servir durant tot l’any, tot i que algunes altres queden clausurades durant els mesos d’estiu quan augmenta el risc d’incendis. Els ajuntaments vetllen perquè aquests equipaments es trobin en bones condicions i tothom que vulgui, els pugui fer servir amb seguretat.

A més, els ramaders i carnissers de la comarca s’han posat d’acord per fer una oferta del 30% en la carn de corder, que es podrà comprar amb aquesta rebaixa en diferents establiments de la comarca durant tota la setmana, del 12 al 17 de març.

Us animem, doncs, a organitzar-vos i mobilitzar família i amics per gaudir de la excel·lència de la carn de corder del Pallars, així com dels espais naturals que hi ha a la comarca.

Al fulletó que podeu veure tot seguit es detallen les carnisseries que participen a l’oferta. També s’hi pot trobar diferents receptes de salses per acompanyar la carn que proposen els restaurants del Pallars Jussà, així com un mapa amb totes les barbacoes obertes assenyalades.

 Descarregar PDF

Desplaça cap amunt
Scroll to Top