Promocionem la carn de corder del Pallars

El 24 de març, l’Espai Cultural La Lira acollirà aquesta jornada amb el cuiner Isma Prados com a plat fort.

L’Ajuntament de Tremp, a través del projecte Al teu gust, aliments del Pallars (ATG Pallars), i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Ambient (DAAM) organitzen la jornada El corder i la seva cuina. Un estímul per als sentits, el proper dimarts 24 de març a la tarda.

Amb l’objectiu de diferenciar i posar en valor la gastronomia de la comarca, l’any passat l’ajuntament va iniciar una col·laboració amb la Fundació Alicia. Entre altres, fruit d’aquest acord de col·laboració, s’han elaborat un seguit de propostes que amb el corder com a eix central. Entre aquestes propostes, s’ha començat a treballar per fer visible la comarca com una terra productora d’aquesta carn i fomentar-ne el consum, tot donant a conèixer noves formes i presentacions tant al públic final com als professionals dels comerços i als restauradors.

En aquest marc i amb l’objectiu principal d’estimular el consum de la carn d’oví, s’ha organitzat aquesta jornada adreçada fonamentalment a professionals: ramaders, veterinaris, xarcuters i restauradors. En el decurs de la tarda es presentarà l’estudi de valorització gastronòmica que ha fet la Fundació Alícia i es farà una demostració de cuina a partir del receptari elaborat també per aquesta fundació. A més, la subdirectora general d’Industries i Qualitat Alimentària (DAAM) presentarà la campanya de la Generalitat Descobreix el xai i la seva cuina i la Fundació Oficis de la Carn parlarà dels nous talls als punts de venda. La jornada conclourà amb la demostració que oferirà el cuiner Isma Prados Cuina de corder.

Scroll to Top