Parlem de territori, governança i desenvolupament amb el sector públic i privat

El proper divendres 26 de maig, organitzem la jornada Territori, governança i desenvolupament: el producte local com a motor, adreçada a agents públics i empresaris del sector de l’agroindústria i la restauració. L’objectiu de la trobada és enfortir els llaços de cooperació entre sector públic i sector privat, per millorar les estratègies i accions que s’han estat impulsant els darrers anys i afavorir-ne la consolidació.

La jornada comptarà amb la participació del cap de Servei de Desenvolupament Econòmic Local del SOC, Mateo Hernando; responsables de diferents programes de desenvolupament com la taula del Sénia, el Ripollès o l’escola de pastors del País Basc entre altres, i conclourà amb una ponència del director de Fundació Alícia, Toni Massanès. Consulteu aquí els detalls del programa.

A més, la jornada es tancarà amb un dinar degustació amb producte local a càrrec de l’Associació de Professionals Turístics, APAT.

Aquesta jornada forma part de les accions desenvolupades en el marc del programa Treball a les 7 comarques al Pallars Jussà que duen a terme el Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’Ajuntament de Tremp amb el suport i finançament del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top