Jornada “Reptes de les empreses agroalimentàries de muntanya”

El proper dijous 3 de març serem a l’Escola Agrària del Pallars per parlar de la situació del sector agroalimentari a les nostres comarques. Concretament, la jornada servirà per debatre els reptes de les empreses agroalimentàries de muntanya i com podem fer-hi front plegats. A més, es presetn la proposta formativa de l’Escola que té com a objectiu cobrir la demanda de professionals amb una bona formació tècnica que permeti consolidar el futur i garantir el relleu generacional d’aquest sector estratègic.

La indústria agroalimentària té un impacte econòmic i social rellevant a Catalunya. El model productiu de les empreses alimentàries de les comarques del Pirineu ve determinat per unes condicions geogràfiques, ambientals i culturals que el fan diferenciador, permetent oferir un producte d’elevada qualitat, sostenible, de proximitat i que posa en valor el nostre patrimoni alimentari.
L’Escola Agrària del Pallars, conjuntament amb el programa “Al teu gust aliments del Pallars”, associacions professionals i empreses del territori, fa temps que treballem en una estratègia compartida per a reforçar el sector, garantir l’equilibri territorial i fixar l’activitat econòmica.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt
Scroll to Top