4a Festa “Pallars, terra de corder”

Tindrà lloc el diumenge 29 d’abril al Parc del Pinell.

Hem començat amb els preparatiu per a la que serà la quarta edició de la Festa Pallars, terra de corder. Enguany, aquest esdeveniment comptarà amb el País Basc com a cultura convidada, amb la seva ovella autòctona: la latxa.

Com és habitual, l’acte central de la festa serà un dinar a base de corder, aquesta vegada cuinat al burduntzi (la forma antiga i tradicional de coure el corder a la brasa al territori basc), acompanyat de xatonada i postres.

A més, les activitats complementàries d’aquesta edició estaran relacionades amb la cultura convidada. Concretament, s’ha previst una demostració de gossos de la raça Pastor Vasco, a càrrec d’Ángel Azcorbebeitia; una demostració d’elaboració de formatge Idiazábal, a càrrec d’Ekain Murua, i una demostració de cuina i posterior tast del “cordero lechal”, a càrrec del cuiner de Baserria km0.

Durant la jornada hi haurà diferents estands de productors adherits al nostre projecte, de vins i cerveses i elaborats amb corder, així com una mostra de formatge Idiazábal de la Cooperativa Gomiztegui.

La festa conclourà amb el tradicional ball de gegants, gràcies a la col·laboració dels Geganters de Tremp.

I més enllà de la festa, podeu seguir degustant l’excel·lència del corder del Pallars als restaurants i carnisseries de la comarca, que tenen propostes molt interessants, tot l’any! Consulteu-les aquí.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top