Portem els productes pallaresos a la Fira APAT

[su_custom_gallery source=”media: 10941,10943″ limit=”22″ link=”lightbox” width=”200″ height=”110″][symple_divider style=”solid” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”] [su_custom_gallery source=”media: 1400,1399,1398,1397,1396,1395,1394,1393″ link=”lightbox” width=”220″][/su_custom_gallery]

Aquest cap de setmana diversos productors del programa Al teu gust, aliments del Pallars han donat a conèixer els seus productes i les seves aplicacions a la cuina amb una presentació de les darreres novetats.

Des de dissabte i fins dilluns, hem estat presents a la fira Àpat de Barcelona de la mà de 4 empreses pallareses que han donat a conèixer els seus productes.

La fira Àpat és un punt de trobada entre professionals agroalimentaris d’arreu de Catalunya i que serveix d’aparador dels seus productes de cara al consumidor final però també per relacionar-se amb el món de la restauració, botigues del sector alimentació i distribuïdors.

Els visitants han pogut conèixer i tastar productes com la Ratafia dels Raiers, el vi del celler Miquel Roca, una cervesa elaborada a La Pobla de Segur, la C-13, i les conserves vegetals i plats cuinats de l’obrador És Pallarès de Tremp. Precisament, tots ells dissabte a la tarda van presentar l’ampli ventall de productes que elaboren. Des d’aquells més tradicionals fins a les darreres novetats. Però sempre vinculades al Pallars Jussà.

La presència a fires de professionals com Fira Àpat és una forma de divulgar el producte agroalimentari pallarès  i que la comarca es doni a conèixer com un territori de gran potencial gastronòmic.

 

Desplaça cap amunt
Scroll to Top