Convocatòria 2021 - Pla d'acompanyament a la innovació per a petits productors agroalimentaris

Presentació

El programa Al teu gust, aliments del Pallars, de l’Ajuntament de Tremp i la Fundació Alicia han obert la convocatòria per participar al pla d’acompanyament a la innovació per a petits productors agroalimentaris 2021

El pla té com a objectius:

  1. promoure la cultura de la innovació entre els petits productors agroalimentaris de l’Alt Pirineu i Aran.
  2. Treballar amb les petites empreses de manera individual per tal d’ajudar-les a:
    1. innovar creant nous productes
    2. millorar  els seus processos de producció.

La participació al programa es desenvolupa en diferents fases en les que les empreses participants estaran acompanyades  per  tècnics de la Fundació Alicia (tecnòlegs dels aliments, cuiners, nutricionistes…).

Es duran a terme a Tremp de manera presencial o de manera telemàtica. Algunes també es realitzaran a les instal·lacions dels participants.

Aquí trobareu el formulari de sol·licitud que caldrà que ens feu arribar per via telemàtica abans del dilluns 20 de setembre. També hi trobareu els  criteris que es tindran en compte per seleccionar les 3 empreses participants de l’edició 2021 .

A continuació trobareu l’enllaç a l’apartat de la web de l’Ajuntament de Tremp on trobareu l’accés a la instància genèrica:

Instruccions:

  • A continuació heu de clicar a “TRAMITAR PER INTERNET AMB CERTIFICAT” (part inferior dreta):
  • Seguidament escollir el sistema d’identificació. Si ja disposeu de certificat  digital s’ha d’indicar quin és. En cas de no disposar-ne ho podeu fer amb l’idCAT Mòbil. Donar-se d’alta és fàcil, només cal DNI, telèfon mòbil i la targeta sanitària (CatSalut).
  • Una vegada identificats ja podreu omplir la instància genèrica amb les vostres dades de contacte, identificació i signatura digital i a la part expositiva  us proposem el següent:

Que sóc coneixedor de la convocatòria al pla d’acompanyament a la innovació per a petits productors agroalimentaris 2021.

A la part Sol·licito:

Que es tingui en compte la present sol·licitud.

  • Un cop omplerta la instància, podreu adjuntar el formulari de sol·licitud des del vostre ordinador i enviar.
Desplaça cap amunt
Scroll to Top