Convocatòria 2021 - Pla d’acompanyament a la creació de productes vinculats a la cuina de bosc

Presentació

L’ajuntament de Tremp i la Fundació Alícia realitzen un projecte de recerca sobre els recursos dels boscos del Pirineu i la seva aplicació a la cuina, en el que com a restauradors i/o  productors heu participat.

Per tal de reforçar aquest treball convoquem un acompanyament a  dues empreses  que vulguin crear productes  vinculats a la cuina de bosc, d’alguna de les maneres següents:

  Productes ja preparats per servir als restaurants

  • Productes que es pugui vendre als comerços amb interès gastronòmic tant per gent del territori com per a visitants. 
  • Productes que es vulguin singularitzar en relació amb els conceptes alimentació salut i benestar

Els destinataris d’aquesta convocatòria són: Restaurants i productors participants en les sessions de treball de cuina de bosc realitzades entre 2018 i 2021.

En el cas que el nombre de sol·licituds sigui superior, es durà a terme una selecció  a partir de les dades facilitades a les fitxes d’inscripció.

Aquí trobareu el formulari de sol·licitud que caldrà que ens feu arribar per via telemàtica abans del dimarts 28 de setembre  de 2021.  També hi trobareu els  criteris que es tindran en compte per seleccionar les 2 empreses participants de l’edició 2021.

A continuació trobareu l’enllaç a l’apartat de la web de l’Ajuntament de Tremp on trobareu l’accés a la instància genèrica:

Instruccions:

  • A continuació heu de clicar a “TRAMITAR PER INTERNET AMB CERTIFICAT” (part inferior dreta):
  • Seguidament escollir el sistema d’identificació. Si ja disposeu de certificat  digital s’ha d’indicar quin és. En cas de no disposar-ne ho podeu fer amb l’idCAT Mòbil. Donar-se d’alta és fàcil, només cal DNI, telèfon mòbil i la targeta sanitària (CatSalut).
  • Una vegada identificats ja podreu omplir la instància genèrica amb les vostres dades de contacte, identificació i signatura digital i a la part expositiva  us proposem el següent:
  • Que sóc coneixedor de la convocatòria per l’acompanyament a la innovació i desenvolupament de productes vinculats a la cuina de bosc.

A la part Sol·licito:

Que es tingui en compte la present sol·licitud.

  • Un cop omplerta la instància, podreu adjuntar el formulari de sol·licitud des del vostre ordinador i enviar.
  • Un cop omplerta la instància, podreu adjuntar el formulari de sol·licitud des del vostre ordinador i enviar.
Desplaça cap amunt
Scroll to Top