Visita d’intercanvi professional al País Basc, la Rioja Alabesa i Tolosaldea

Sortida tècnica

DATES:
Data Inici: 2 de juny de 2015
Data de finalització: 4 de juny de 2015
LLOC:
Pais Basc. Rioja Alabesa i Tolosaldea.
ARXIU:

Presentació

Les experiències d’intercanvi i vistes de prospecció empresarial son una eina de gran utilitat per als diferents sectors professionals amb que es treballa des del programa Al teu gust, aliments del Pallars. Aquesta mena d’activitats ofereixen als empresaris noves visions, models d’èxit, i espais de trobada amb altres empreses, tant del territori que es visita com del Pallars Jussà.

En aquest cas els indrets escollits per fer la prospecció son zones molt concretes del nord d’Espanya on productes com el vi, la carn, l’oli i el formatge tenen un fort impacte en l’economia del territori. Això permet una sèrie de visites enriquidores per a professionals d’aquests dos secotrs, aicxí com el de la restauració, que de forma transversal se’n pot gaudir àmpliament.

L’objectiu de l’experiència, en aquesta ocasió, és conèixer estratègies de comercialització de productes agroalimentaris locals desenvolupades al País Basc amb una base innovadora, i que hagin donat bons resultats. Es fa un èmfasi especial en aquelles experiències de comercialització que interactuen amb el consumidor, ja sigui obrint l’explotació als visitants o consolidant la relació productor-consumidor.

 

Tot seguit podeu accedir a les pàgines d’alguns dels llocs visitats en el decurs d’aquest intercanvi:

Bodegas Garcia Olano. Ubicada a la localitat de Páganos és una bodega familiar amb  una tradició al món del vi que es remunta vàries generacions. Compta amb modernes instal·lacions on conjuguen tecnologia i experiència i s’aconsegueixen vins de la màxima qualitat reconeguts en certàmens nacionals i internacionals des de fa més de 50 anys.

www.bodegasgarciadeolano.com

Bodega subterrània Casa Primicia. És l’edifici més antic de Laguardia. En aquest emblemàtic  lloc l’església cobrava els “ diezmos” i les “ primicias”. La bodega ha estat guardonada amb el BEST OF de turisme del vi, concurs internacional que premia l’ excel·lència. Ofereix a més als amants del birding l’ Experiencia “Días de Vino y Pájaros”.

www.bodegascasaprimicia.com

Enoaventurawww.enoaventura.com

Sidreria productora.  Eguzkitza http://www.sidreriaeguzkitza.com/

Productor de Euskal Txerri, Urdapilleta. http://www.urdapilleta.eu/

 

Desplaça cap amunt
Scroll to Top