Seminari Vull Vendre més!

Curs

DATES:
Data Inici: 3 de març de 2014
Data de finalització: 30 d’abril de 2014
LLOC:
Centre Cívic Tarraquet – Tremp
ARXIU:

Presentació

Olga Boada, Maria Pons, Montserrat Peñarroya i Helena Casas van ser les formadores d’aquest cicle de seminaris enfocats a millorar el coneixements en màrqueting, estratègia i posicionament digital dels professionals del sector agroalimentari i de la restauració del Pallars Jussà.

Hi van participar una vintena de productors i restauradors del Pallars Jussà.

Cicle de seminaris per millorar els seus coneixements en relació al màrqueting al punt de venda i també al màrqueting digital i el comerç electrònic.

Seminari bàsic en punt de venda. Anàlisi dels canals de venda offline i de com hauria de ser la seva presència en aquests canals a carrec de Maria Pons: l’assistència a fires, la imatge de la botiga, les parades en mercats, show rooms, etc. En definitiva, com crear un punt d’exposició i venda més eficient.
Seminari bàsic en màrqueting i vendes.  Seminari conduit per Olga Boada en el que es tracta de com es fa un pla de màrqueting, què és el màrqueting mix, cerca de distribuïdors, tècniques de venda, gestió de la marca, creació d’esdeveniments, posicionar-se al mercat, etc.
Seminari bàsic en màrqueting digital i comerç electrònic.  Seminari impartit per Montserrat Peñarroya de com funciona Internet, com hauria de ser un lloc web, com funciona el comerç electrònic, com portar visites a un lloc web i convertir-les en clients.
Seminari en gestió de la reputació a internet. Helena Casas explica com gestionar la imatge de l’empresa a les xarxes socials (Facebook, Youtube, Twitter, Linkedin, Pinterest, etc.)

Desplaça cap amunt
Scroll to Top